Read Me! Lees dit eerst !

Door _wolf_ op maandag 18 augustus 2014 19:55
Categorie: -, Views: 4.420

Welkom op mijn blog!
In het verleden heb ik vaak apparatuur gerepareerd, tutorials gemaakt en veel uitleg gegeven over hoe relatief voor mij simpele activiteiten uit te voeren. Graag wil ik die kennis en ervaringen delen met andere mensen, en vandaar deze blog.

Dat houd in dat je op deze website zal vinden:
- Reparaties.
- Tutorials.
- Tips en tricks.


Over mij
Ik ben een software engineer met een achtergrond in Electronica. In het algemeen betekend dit dat ik overdag software schrijf voor industriele applicaties gebaseerd op Windows/Android/iOS en dat ik de avond bij hobby met microcontrollers en electronica.

Disclaimer voor Algemene blog
_wolf_, hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot Algemene blog en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciŽle doeleinden.
_wolf_ behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Beperkte aansprakelijkheid
_wolf_ spant zich in om de inhoud van Algemene blog zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op Algemene blog aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van _wolf_.
In het bijzonder zijn alle prijzen op Algemene blog onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op Algemene blog. _wolf_ oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen.
Voor op Algemene blog opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan _wolf_ nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij _wolf_ en haar licentiegevers en bezoekers.
KopiŽren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van _wolf_, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

Volgende: Reparatie waardigheid van mobile telefoons bepalen 08-'14 Reparatie waardigheid van mobile telefoons bepalen

Reacties

Reageren is niet mogelijk